Költéghatékony, fenntartható zöldfelületek európai minőségben 

Miért érdemes a Deep Forestet választani?

 

Mit ajánlunk Önkormányzatoknak?

 

Az ötlettől a megvalósításig mindent egy kézből: 
a Deep Forest nemcsak megtervezi, megépíti, vagy akár üzemelteti is a települési zöldfelületeket, de a pályázati forrás előtermetésében és a projekt menedzsmentben is aktív szerepet vállal.
Önkormányzatoknak szolgáltatások:

 • Teljeskörű* parképítészeti kivitelezés és fenntartás.
 • Tájépítészeti tervezés teljeskörűen, szakági tervezéssel, engedélyeztetéssel.
 • Uniós- és hazai pályázatok figyelése, pályázatírás, projekt menedzsment.
 • Települési zöld infrasrtuktúra audit és stratégia tervezés.
 • Zöldkataszteri szolgáltatások: térinformatikai szoftverek, fa- és parkfelmérések.
 • Ökopark® fejlesztések: költséghatékony zöldfelületek fejlesztése fenntartható, természetes módon, a helyi közösségek aktív bevonásával.
 • Élőhely restaurációs projektek műszaki-ökológiai tervezése és kivitelezése.
 • Egyéb települési zöld infrastruktúra- és biodiverzitás projektek menedzsmentje.

* parkok, fasorok, játszóterek, sportpályák, utak, burkolatok, közművek, zöldtetők, zöldfalak, beltéri növénydekoráció, tavak, szökőkutak és más vízarchitektúrák, vízelvezetési rendszerek, eső-kertek, közösségi kertek, egyéb zöldfelületek.

Ízelítő eddigi megvalósult munkáinkból

 

Díjak és elismerések

 

 • Építőipar Nívódíj, 2013,  Magyarország – a budapesti Green House Irodaház kertjeinek és zöldtetőinek megvalósításáért.
 • Év Kertje díj 2005,  Magyarország – a budapesti Római Kert Társasház intenzív tetőkertjének megvalósításáért.
 • IGA 2003 2. Díj, Németország – a Magyar Ház és Kert megvalósításáért
 • Floriade 2002 Ezüstérem, Hollandia – Magyarország Kertjének megvalósításáért
 • Green House Irodaház zöldtetők 1. Díj az intenzív zöldtetők kategóriában, 2014., Magyarország-  ZÉOSZ magyarországi Zöldtető- és Zöldfal versenye
 • Római Kert Társasház tetőkertje 2. Díj az intenzív zöldtetők kategóriában, 2014., Magyarország-  ZÉOSZ magyarországi Zöldtető- és Zöldfal versenye

Rólunk mondták

 

A Deep Forest nagy hangsúlyt fektet a magánmegrendelői piacon való aktív részvételre. A legkedvesebb munkáink valójában innen kerülnek ki; megrendelőinkkel a kert megszületése után is szoros kapcsolatot ápolunk, tanácsokkal látjuk el őket

A Deep Forest nagy hangsúlyt fektet a magánmegrendelői piacon való aktív részvételre. A legkedvesebb munkáink valójában innen kerülnek ki; megrendelőinkkel a kert megszületése után is szoros kapcsolatot ápolunk, tanácsokkal látjuk el őket

5 érdekes tény rólunk

 

 1. A Deep Forest Magyarország első parképítőcége, amelyet Építőipari Nívódíjjal jutalmaztak.
 2. A Deep Forest szakemberei a világ 3 kontinensén, 8 különböző országban dolgoztak eddig. 4 nyelven beszélünk folyékonyan, és több, mint 100 konferencián szerepeltünk szerte Európában meghívott előadóként, elsősorban, mint zöldtető specialisták. A cég vezetője, Dezsényi Péter a bécsi BOKU (Universtat für Bodenkultur) vegetációs technológia oktatója.
 3. A Deep Forest még soha nem állt perben megrendelővel vagy alvállalkozóval, még soha nem kellett késedelmi kötbért fizetnie; összesen több, mint 2 millió négyzetméter zöldfelületet, azaz minden egyes projektjét határidőre átadta a megrendelőnek.
 4. A Deep Forest a ZÉOSZ (Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége) és a MAKEOSZ (Magyar Kertépítők Országos Szövetsége) büszke tagja.
 5. Minden egyes zöldtetőre egyedi, személyreszabott rendszert tervezünk a legoptimálisabb biológiai teljesítmény és a legjobb költséghatékonyság érdekében.

További munkáink képekben