Projekteken túlmutató együttműködés -egy innovatív kivitelező specialistával

Miért érdemes a Deep Forestet választani?

 

Mit ajánlunk Tervezőknek?

 

A Deep Forest a tartós minőség, a megbízhatóság és a problémamegoldás szinonímája. Az elmúlt 15 évben a projekteken is túlmutató, konstruktív együttműködést alakítottunk ki Magyarország legtöbb vezető tájépítész tervezőjével.

Tervezőknek szolgáltatások:

 • Zöldtetők (extenzív, biodiverz, félintenzív és intenzív), vertikális zöldfalak és hagyományos zöldhomlokzatok szaktervezése.
 • Beltéri növénydekorációk komplett szaktervezése.
 • Természetes- és félig természetes zöldfelületek kivitelezésének és menedzsmentjének komplex, ökológiai tervezése.
 • Élőhely restaurációs projektek ökológiai tervezése és menedzsmentje.
 • Költségbecslések és tervezői költségkiírások készítése garanciával.
 • Szaktanácsadás és konzultáció.

* parkok, fasorok, játszóterek, sportpályák, utak, burkolatok, közművek, zöldtetők, zöldfalak, beltéri növénydekoráció, tavak, szökőkutak és más vízarchitektúrák, vízelvezetési rendszerek, eső-kertek, közösségi kertek, egyéb zöldfelületek.

Ízelítő eddigi megvalósult munkáinkból

 

Díjak és elismerések

 

 • Építőipar Nívódíj, 2013,  Magyarország – a budapesti Green House Irodaház kertjeinek és zöldtetőinek megvalósításáért.
 • Év Kertje díj 2005,  Magyarország – a budapesti Római Kert Társasház intenzív tetőkertjének megvalósításáért.
 • IGA 2003 2. Díj, Németország – a Magyar Ház és Kert megvalósításáért
 • Floriade 2002 Ezüstérem, Hollandia – Magyarország Kertjének megvalósításáért
 • Green House Irodaház zöldtetők 1. Díj az intenzív zöldtetők kategóriában, 2014., Magyarország-  ZÉOSZ magyarországi Zöldtető- és Zöldfal versenye
 • Római Kert Társasház tetőkertje 2. Díj az intenzív zöldtetők kategóriában, 2014., Magyarország-  ZÉOSZ magyarországi Zöldtető- és Zöldfal versenye

Rólunk mondták

 

A Deep Forest nagy hangsúlyt fektet a magánmegrendelői piacon való aktív részvételre. A legkedvesebb munkáink valójában innen kerülnek ki; megrendelőinkkel a kert megszületése után is szoros kapcsolatot ápolunk, tanácsokkal látjuk el őket

A Deep Forest nagy hangsúlyt fektet a magánmegrendelői piacon való aktív részvételre. A legkedvesebb munkáink valójában innen kerülnek ki; megrendelőinkkel a kert megszületése után is szoros kapcsolatot ápolunk, tanácsokkal látjuk el őket

5 érdekes tény rólunk

 

 1. A Deep Forest Magyarország első parképítőcége, amelyet Építőipari Nívódíjjal jutalmaztak.
 2. A Deep Forest szakemberei a világ 3 kontinensén, 8 különböző országban dolgoztak eddig. 4 nyelven beszélünk folyékonyan, és több, mint 100 konferencián szerepeltünk szerte Európában meghívott előadóként, elsősorban, mint zöldtető specialisták. A cég vezetője, Dezsényi Péter a bécsi BOKU (Universtat für Bodenkultur) vegetációs technológia oktatója.
 3. A Deep Forest még soha nem állt perben megrendelővel vagy alvállalkozóval, még soha nem kellett késedelmi kötbért fizetnie; összesen több, mint 2 millió négyzetméter zöldfelületet, azaz minden egyes projektjét határidőre átadta a megrendelőnek.
 4. A Deep Forest a ZÉOSZ (Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége) és a MAKEOSZ (Magyar Kertépítők Országos Szövetsége) büszke tagja.
 5. Minden egyes zöldtetőre egyedi, személyreszabott rendszert tervezünk a legoptimálisabb biológiai teljesítmény és a legjobb költséghatékonyság érdekében.

További munkáink képekben